A qui no li agrada prendre un cafè o te calent o fred amb una tassa de la seva ciutat preferida, o la ciutat que somia viatjar? En aquesta ocasió, he volgut fer una tassa amb la ciutat que vull viatjar: Dubai. És el skyline de la ciutat, amb la bandera dels Emirats Àrabs Units, ja que és un dels set emirats.Per a nom de la ciutat, volia una tipografia cal·ligràfica, per recalcar la bonica cal·ligrafia àrab.
Dubai (en àrab: دبي, Dubayy) és un dels set emirats que conformen els Emirats Àrabs Units, la capital és la ciutat homònima. Està situat a la costa del golf Pèrsic, al desert d’Aràbia, i limita al sud amb l’emirat d’Abu Dhabi, amb el de Sharjah pel nord-est i, a través de l’exclavament de Hatta, amb el Sultanat d’Oman pel sud-est i amb els emirats de Ajman per l’oest i Ras al-Khaimah pel nord. L’entrant d’aigua salada del golf Pèrsic denominat Khawr Dubayy travessa la ciutat cabdal en direcció nord-est-suroeste. Té una superfície total de 4114 km².

A quien no le gusta tomar un café o té caliente o frío con una taza de su ciudad preferida, o la ciudad que sueña viajar? En esta ocasión, he querido hacer una taza con la ciudad que quiero viajar: Dubái. Es el skyline de la ciudad, con la bandera de los Emiratos Árabes Unidos, ya que es uno de los siete emiratos. Para en nombre de la ciudad, quería una tipografía caligráfica, para recalcar la preciosa caligrafía árabe.
Dubái (en árabe: دبيّ, Dubayy) es uno de los siete emiratos que conforman los Emiratos Árabes Unidos, cuya capital es la ciudad homónima. Está situado en la costa del golfo Pérsico, en el desierto de Arabia, y limita al sur con el emirato de Abu Dabi, con el de Sharjah por el noreste y, a través del exclave de Hatta, con el Sultanato de Omán por el sureste y con los emiratos de Ajmán por el oeste y Ras al-Jaima por el norte. El entrante de agua salada del golfo Pérsico denominado Khawr Dubayy atraviesa la ciudad capital en dirección noreste-suroeste. Tiene una superficie total de 4114 km².

 

Who does not like to have hot or cold coffee or tea with a cup of your favorite city, or the city that dreams of traveling? On this occasion, I wanted to make a cup with the city that I want to travel: Dubai. It is the Skyline of the city, with the flag of the United Arab Emirates, as it is one of seven emirates. In the name of the city, he wanted a calligraphic typeface to emphasize the precious Arabic calligraphy. 

Dubai (in Arabic: دبي, Dubayy) is one of the seven emirates that make up the United Arab Emirates, whose capital is the city of the same name. It is located on the coast of the Arabian Gulf, in the Arabian desert, and is bordered to the south by the Emirate of Abu Dhabi, Sharjah by the northeast and, through the Hatta exclave, to the southeast Sultanate of Oman And with the emirates of Ajman by the west and Ras al-Jaima by the north. The saltwater inlet of the Persian Gulf named Khawr Dubayy crosses the capital city in a northeast-southwest direction. It has a total area of 4114 km².

error: Content is protected !!