Aquest cop és un projecte en el qual he barrejat tipografia, forma, color amb el vinil. Simpre anem al supermercat, centre comercial o alguna botiga, i veiem les mateixes safates. Els mateixos dibuixos, la mateixa forma, els mateixos colors …. En aquest projecte he volgut enfocar-me en la transparència del metacrilat, el color i les formes. Jugant amb el metacrilat, que és transparent, sempre ens quedarà un estampat diferent jugant amb el dibuix de la safata (també pot ser un quadre, segons com es prefereixi utilitzar). Una manera divertida de gaudir de l’esmorzar, el dinar o el sopar.

Molt aviat penjaré més safates (quadres si es prefereix).

Esta vez es un proyecto en el que he mezclado tipografía, forma, color con el vinilo. Simpre vamos al supermercado, centro comercial o alguna tienda, y vemos las mismas bandejas. Los mismos dibujos, la misma forma, los mismos colores…. En este proyecto he querido enfocarme en la transparencia del metacrilato, el color y las formas. Jugando con el metacrilato, que es transparente, siempre nos quedará un estampado diferente jugando con el dibujo de la bandeja (también puede ser un cuadro, según como se prefiera utilizar). Una forma divertida de disfrutar del desayuno, la comida o la cena. 

Muy pronto colgaré más bandejas (cuadros si se prefiere).

This time is a project in which I have mixed typography, shape, color with vinyl. We always go to the supermarket, mall or some store, and we see the same trays. The same drawings, the same shape, the same colors …. In this project I wanted to focus on the transparency of methacrylate, color and shapes. Playing with the methacrylate, which is transparent, we will always have a different pattern playing with the drawing of the tray (can also be a box, depending on how you prefer to use it). A fun way to enjoy breakfast, lunch or dinner.

Soon I will hang more trays (boxes if you prefer).

error: Content is protected !!